FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE CANGUR

L’AFA s’encarrega de gestionar, en ocasió d’assemblees, xerrades, entregues d’informes, etc., un servei de canguratge pels fills d’aquelles families que desitgin fer us del servei i així poder atendre l’activitat. Aquí trobareu els detalls del funcionament del servei

◊ Per garantir el benestar del grup d’infants, només podran quedar-s’hi nens escolaritzats a l’escola o nens de sis anys o més.
◊ Per reservar plaça, cal que us apunteu a la llista que hi haurà al suro de l’AFA o bé omplir el formulari que trobareu aquí sota . La llista es retirarà dos dies (lectius) abans del dia del servei, a les 18:00h. El termini per omplir el formulari és el mateix. El nombre d’acompanyants es calcula en funció del nombre d’infants apuntats. Per això, si el/s vostre/s fills/es no figuren a la llista, no garantim que se’ls pugui acollir.
Cal pagar 2€ per infant el mateix dia del cangur, al monitor. En cas de no fer-se efectiu el pagament, l’AFA cobrarà l’import per banc al final de trimestre, amb els corresponents recàrrecs bancaris que comporti.
◊ La durada del servei serà de dues hores.
◊ Com sempre, els infants seran atesos per personal de l’escola.

Si voleu utilitzar el servei de cangur empleneu el seguent formulari:

Nombre d'infants
Nom i cognoms de l'infant:*
Curs/ Ambient:*
Nom i cognoms del 2on infant:
Curs/ Ambient del 2on infant:
Nom i cognoms del 3er infant:
Curs/ Ambient del 3er infant:
Telèfon dels pares:*
E-mail de contacte:*
Data del cangur:*